infra

Blogi: Asiakastyytyväisyydestä ja sen tutkimisesta

Vuoden loppu läheni ja taas jännitti että mitähän tuleman pitää. Päästäänkö myyntiennusteeseen, miten vuosi saadaan pakettiin ja mitä asiakkaamme ajattelevat meistä. Meillä on yhteensä vähän vajaa kaksisataa asiakasta, joista suurimpia olemme lähestyneet vuosittain asiakastyytyväisyystutkimuksen muodossa. Viime vuoden otoksemme edusti noin 30 prosenttia kaikista asiakkaista ja olemme erittäin kiitollisia kaikista annetuista vastauksista. Nykyään ei ole enää itsestään selvää, että päättäjällä löytyy viisitoista minuuttia aikaa palautteen antamiseen.

suomi

Tarjousvaiheessa luotu mielikuva täyttyi ja ylittyikin

Opteam on yksityisomisteinen henkilöstöpalveluyritys. Sen pääliiketoiminta-alueet ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, henkilöarvioinnit, henkilöstön kehittämisen ja sopeuttamisen sekä työkykyjohtamisen palvelut. Opteam on yksi toimialansa suurimmista yrityksistä Suomessa ja sillä on yli 30 toimipisteitä ympäri Suomea.

suomi

Hyvä tietää pilvestä

Suomalaisyritykset ovat toden teolla havahtumassa pilvi-IT:n aikakauteen. Useat suomalaisista pk-yrityksistä harkitsevat siirtävänsä ainakin osan IT-infrastruktuuristaan pilveen seuraavien vuosien aikana.

suomi

Ulkoista pönttösi ajoissa

Niin se vain on, että organisaatioiden IT-arkkitehtuurit ovat muuttuneet yhä monimutkaisemmiksi. Tietojärjestelmät ovat erillään ja moni on mitoittanut palvelin- ja tallennuskapasiteettinsa pahasti yli, eivätkä ympäristöt jousta optimaalisesti liiketoimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin.

suomi

Keskusjärjestön IT-infrastruktuuri palveluna DataCenterin konesalista

Tiivistelmä:

Kaikkiaan 19 jäsenliittoa ja yhteensä 608.000 jäsentä kattavan toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n IT-infrastruktuuri tuotetaan DataCenterin konesalista. ”Palvelinympäristön ylläpito oman henkilökunnan voimin olisi erittäin vaativaa ja edellyttäisi jatkuvaa kouluttautumista. Haluamme keskittyä ydintehtäviimme”, kertoo STTK:n talousjohtaja Erkki Lavonsalo.

”IT-ympäristömme toimii nyt hienosti ja toimintavarmuus on viritetty hyvälle tasolle.”

 

suomi
Tilaa syöte RSS - infra