Replikointi

Replikoiva etävarmistuspalvelumme on ohjelmistoriippumaton palvelu, joka mahdollistaa asiakkaan jo olemassa oleviin varmistusratkaisuihin ja määritettyihin varmistustöihin tehtyjen investointien hyödyntämisen.

Asiakkaan varmistusympäristöön sijoitetaan varmistuksien tallennuskohteeksi luotettava ja tehokas replikointijärjestelmä.

Asiakkaan oma varmistusohjelmisto suorittaa varmistukset ympäristön aikaisempia prosesseja noudattaen. Replikointipalvelussamme asiakkaalle sijoitettava laite suorittaa varmistettujen tietojen deduplikointivertailun ja välittää vain uuden tiedon konesaliimme.

Palvelimien varmistusaika tehostuu suorituskykyisen tallennusjärjestelmän myötä ja myös palautustilanteessa uusimmat tiedot löytyvät suoraan tallennusjärjestelmästä, eikä palautettavia tietoja tarvitse erikseen lukea nauha kerrallaan tai ladata kapeiden tietoliikennekaistojen yli. Replikoivan etävarmistuspalvelun vaikutus sisä- ja ulkoverkkoliikenteeseen on minimoitu tehokkaiden, verkkoliikennettä säästävien, ominaisuuksien avulla. Replikointihetkellä vain muuttuneet tiedot kuljetaan verkon yli konesaliimme.

Ota yhteys asiantuntijoihimme. Autamme sopivimman varmistuspalvelun valinnassa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Tommi Nieminen
+358 40 576 2946
Matti Nieminen
+358 44 373 3824
Antti Kivalo
+358 50 345 1703
Harri Räty
+358 400 480 864