Pilvipalvelut

DataCenter Finlandille ISO 27001 –tietoturvasertifikaatti puhtain paperein

suomi

Konesalipalveluita tuottavalle suomalaiselle DataCenter Finlandille on myönnetty sertifikaattitodistus  kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Puolueettomana sertifiointielimenä toimi Inspecta Sertifiointi Oy. Inspecta Sertifioinnin suorittama tietoturvajärjestelmän auditointi sujui erinomaisin tuloksin. Korkealuokkaista tietoturvaa ja laatua arvostava Eläketurvakeskus solmi DataCenter Finlandin kanssa vuoteen 2020 ulottuvan sopimuksen pilvipalveluiden tuottamisesta.    

Blogi: Asiakastyytyväisyydestä ja sen tutkimisesta

Vuoden loppu läheni ja taas jännitti että mitähän tuleman pitää. Päästäänkö myyntiennusteeseen, miten vuosi saadaan pakettiin ja mitä asiakkaamme ajattelevat meistä. Meillä on yhteensä vähän vajaa kaksisataa asiakasta, joista suurimpia olemme lähestyneet vuosittain asiakastyytyväisyystutkimuksen muodossa. Viime vuoden otoksemme edusti noin 30 prosenttia kaikista asiakkaista ja olemme erittäin kiitollisia kaikista annetuista vastauksista. Nykyään ei ole enää itsestään selvää, että päättäjällä löytyy viisitoista minuuttia aikaa palautteen antamiseen.

suomi

Palvelupäällikkö valvoo, kehittää ja tukee konesalipalvelujen hankinnassa

DataCenter Finlandilla palvelupäällikön roolina on olla asiakasyritysten apuna mitä erilaisimmissa kysymyksissä konesalipalvelujen hankinnassa. Palvelupäällikkö on ikään kuin viestikapulan viejä asiakkaan tarpeiden ja kysymysten sekä konesalipalveluja tuottavan henkilöstön välillä. Hän valvoo asiakkaalle toimitetun palvelun määrää ja laatua sekä vastaa asiakkaalle muun muassa siitä, että sovittu palvelutaso toteutuu.

suomi

Mikä on nyt IN pilvipalveluissa suomalaisille yrityksille?

Pilviteknologiat yleistyvät kaikilla aloilla. Mutta mitkä ovat pilvipalvelujen kipupisteitä ostajan kannalta? Miten valita oikein, jotta pilvestä saadaan omalle bisnekselle eniten hyötyä? Muun muassa nämä kysymykset ovat tällä hetkellä pinnalla suomalaisten yrityspäättäjien mielissä kun he harkitsevat pilvipalveluiden hyödyntämistä omassa liiketoiminnassaan.

 

suomi

Toiminnanohjausta pilvestä - varmista alusta

Tietoviikon julkaiseman selvityksen mukaan lähes puolet suomalaisista yrityksistä olisi valmis hankkimaan toiminnanohjausratkaisunsa pilvipalveluna. Kokemuksemme mukaan harvassa ovat kuitenkin ne yritykset, jotka ovat valmiita viemään erppinsä julkiseen tai ulkomaiseen pilveen.  

 

suomi

Turvallinen ’lähikauppias’

Pilveilyyn on liittynyt muutaman vuoden hypetys, joka jatkuu edelleen. Asiassa ei kuitenkaan ole pelkkää outoa ja ihmeellistä, koska jo vuosia on ohjelmistoja hankittu verkosta. Lähes jokainen käyttää esimerkiksi verkosta hyödynnettävää sähköpostipalvelua ns. privaattina, mahdollisen työpostin rinnalla

suomi

Sivut

Tilaa syöte RSS - Pilvipalvelut