Historia

DataCenter historia
DataCenter on suomen suurin yksityisomistuksessa oleva konesalipalveluita tarjoava yritys, jonka toimitusjohtaja on Ilmari Wallo ja hallituksen puheenjohtajana toimii Sontek-konsernin omistaja Petri Kiikka.

DataCenter Finland Oy on perustettu vuonna 2008, mutta sen juuret johtavat vuoteen 1993. DataCenter on osa Sontek-konsernia ja sisaryrityksemme on Gredi Oy. Vuonna 2009 DataCenter osti EmCe DataCenter Services Oy:n. Tänään DataCenter keskittää kaiken osaamisensa ja resurssinsa modernien ja laadukkaiden konesalipalveluiden tuottamiseen.

Tulevaisuuden näkymät

 

DataCenter on vakavarainen yritys, joka katsoo eteenpäin nousujohteisesti. Yrityksen strategiaan on kirjoitettu selkeä kasvutavoite, joka näkyy vahvasti vuoden 2014 aikana tehdyn konesali-investoinnin muodossa. DataCenter investoi 1,5 miljoonaa euroa Helsingissä sijaitsevaan konesaliin.

” Liiketoiminta on sellaisella pohjalla, että sitä voidaan ryhtyä orgaanisesti kasvattamaan. Me olemme täysin valmiita lähtemään rakentamaan sitä mihin uskomme. Meillä on mieletön joukko asiantuntijoita talossa, ja loppupeleissähän kyse ei ole isoista oivalluksista. Uskon, että isoja oivalluksia ei mahdu jokaisen yrityksen historiaan, mutta niitä pienempiä mahtuu jokaiseen päivään." - Petri Kiikka