Tarjoamme kattavat tietoturvapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan busineksesi vaatimat tietoturvaratkaisut käyttöösi. Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojatua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

KONSULTOINTI

  • Kypsyystason arviointi
  • Auditoinnit
  • Tietoturvatietoisuuden lisääminen

Kypsyystason arviointi
Tietoturvan kypysyystason arvioinnissa saat tiedon yrityksesi tietoturvan tasosta. Arvioinnissa käydään läpi eri tietoturvan osa-alueita ja suhteutetaan arviointi tarjottavien palveluiden riskitasoon. Arvioinnin perusteella saat kehitys- ja priorisointiehdotukset tietoturvallisuuden parantamiseksi.

Auditoinnit
Auditoinnin kohteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ja auditoinnit voivat kohdistua niin hallinnolliseen tietoturvaan kuin teknisiin ympäristöihin.

Tietoisuuden lisääminen
Usein loppukäyttäjä joutuu kovalle koetukselle nykypäivän kyberuhkien edessä. Tietoturvauhkien ilmenemismuodot ovat monitahoiset ja käyttäjien kouluttamisella ja tietoturvatietoisuuden lisäämisellä on mahdollista saada ylimääräinen, inhimillinen palomuurikerros yrityksesi suojaksi. Autmme teitä loppukäyttäjien kouluttamisessa, ohjeiden laatimisessa ja tietoisuuskamppanjoiden järjestämisessä.
Katso webinaaritallenne: Pilven tietoturva haltuun

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Ilmari
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
wallo-dcf

Hekin luottavat meihin