DataCenter yrityksenä

Data Center
DataCenter tarjoaa asiakkailleen pilvipalveluita, varmistuspalveluita yrityksen omalle tai ulkoistetulle palvelintilalle, alustaratkaisut ja parhaat asiantuntijat käyttöösi.

Palvelua parhaalla asenteella

Asiakkaanamme tiedät kuka vastaa sinun palveluista ja palvelua saa selvällä suomen kielellä. Toimintavarmat konesalipalvelumme varmistavat, että voit keskittyä omaan ydintekemiseesi. Sinun ei tarvitse huolehtia it-infran päivittämisestä, valvonnasta tai varmistamisesta. Moni asiakkaamme on jopa sanonut, että voi nukkua yönsä paremmin, kun palvelut ovat luotettavan toimijan hoidossa.

Lue miten Opteam varmistaa oman palvelunsa saatavuuden DataCenterin avulla tästä
DataCenter blog
Yhdistämme maailman johtavat teknologiat ja osaamisen suomalaiseksi palveluksi. Yrityksemme pitkän historian ansiosta on myös syntynyt meille luonteva arvopohja: Yrittäjyys, joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

Meillä on halu ja kyky erottautua. Siksi haluammekin tarjota asiakkaillemme konesalipalvelua parhaalla asenteella.

  • DataCenter on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2008, mutta sen juuret johtavat aina vuoteen 1993 (yritysfuusiot)
  • Henkilöstön määrä: 48, toimitusjohtaja Ilmari Wallo
  • Kaksi omaa konesalia, Espoon Kilossa sekä Helsingin Vallilassa. Vallilan uusi, moderni ja korkean teknologian konesali valmistui loppuvuodesta 2014.
  • Konesalitoimintaa valvotaan ja päivystys toimii 24/7/365
     

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaitamme ovat yritykset, joiden operatiivinen toiminta pohjautuu varmuuteen ja kapasiteetin joustavuuteen. Meidän tunnetaan myös joustavasta palvelusta, asiantuntijuudesta sekä arvostetusta asiakaspalvelusta.

Asiakkaidemme meistä kertomaa:

"DataCenter Finland on erittäin toimintavarma ja luotettava kumppani. Asiakaspalvelu on hyvä ja kontakti myyntiin on erittäinkin hyvä. Laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat."

"Myynnistä tuotantoon erittäin sujuva prosessi. Lisäksi helppo tavoitettavuus ja hyvä osaamistaso."

"Siellä on osaavaa porukkaa. He ovat tarpeeksi ketteriä ja nopeita tarjonnassaan ja asenne on hyvä."

Tuorein DataCenter Finlandin nettosuositeluindeksi on 52 (40+ = erinomainen). Asiakastyytyväisyystutkimuksessa asiakkaamme nimesi erityisvahvuuksiksemme esimerkiksi palveluhalukkuuden, palvelujen laadun sekä tukipalvelujen saatavuuden.* 

*Lähde: DataCenter Finlandin asiakastyytyväisyystutkimus 2016, Taloustutkimus

 

Hyvässä talouskunnossa

DataCenter on hyvin hoidettu yritys. Suomen Asiakastieto on myöntänyt meille korkeimman mahdollisen luottoluokituksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä. Omaamme myös Menestyjäyritys 2015 -luokituksen. Menestyjäluokituksen tuottaa Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikkö Balance Consulting.

Avainlippu merkkinä suomalaisesta palvelusta

DataCenterillä on oikeus käyttää suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippu-tunnusta. Avainlippu-tunnus voidaan myöntää yritykselle, jonka palvelut ovat kotimaisia ja jonka toimintaperiaatteet perustuvat suomalaisuuden suosimiseen.
 

Inspecta