Hybridipalvelu

Hybridipilvipalvelu
Hybridi pilvipalvelu
Hybridipilvipalvelulla tarkoitetaan konesalipalvelua, jossa yhdistetään kahta tai useampaa pilvipalvelua keskenään, jolloin niistä muodostuu saumaton kokonaisuus.

Hybridipilvipalvelu mahdollistaa yksityisen pilvipalvelun ja Virtuaalisalin parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisen tehokkaasti samasta hallintaliittymästä. Yksityiseltä puolelta on määritettävissä staattista ja aina taattua kapasiteettia, ilman, että laskentatehotarpeet joutuisivat kilpailemaan rinnakkaisista piikkikuormista edes hetkellisesti. Virtuaalisalista on puolestaan allokoitavissa joustavaa kapasiteettia yllättäviin tai väliaikaisiin laskentatehotarpeisiin, kuten projektiluotoisiin, testi- tai kehitystarpeisiin tai vaikka ylikuormituskapasiteetiksi.

 

Virtuaalisalikapasiteettimme on myös liitettävissä asiakkaan omissa konesaleissaan sijaitsevien VMware-ympäristöjen lisäresurssiksi, jolloin ne yhdessä myös muodostavat Hybridipilveksi luokiteltavan kokonaisuuden.

 

Hybridipilvipalvelumme tuotetaan omista konesaleistamme ja liitännät palveluihin suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Toimitamme yhteydet eri pilvipalvelumallien välille asiakkaiden tarpeiden ja suunniteltujen kuormituksien mukaan, jotta kokonaisuus voidaan pitää toimivana ja käyttötarkoitukseen sopivana.

 

Hybridipilvipalvelumme tukee myös julkisia pilvipalveluita, mikä mahdollistaa esim. web-palveluiden viemisen entistä lähemmäksi asiakkaan loppukäyttäjiä eripuolille maapalloa. Olemme enemmän kuin mielellämme mukana toteuttamassa asiakkaidemme pilvistrategiaa ja markkina-alueiden kasvattamista.

 

Älä siis epäröi kysyä lisätietoa asiantuntijoiltamme!

Lataa oppaita pilvipalveluistamme.

Lue lisää vastaavista palveluistamme!

Jaettu pilvipalvelu

Ylläpitopalvelu

Etävarmistus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Tommi Nieminen
+358 40 576 2946
Antti Kivalo
+358 50 345 1703
Harri Räty
+358 400 480 864