Tietoliikennepalvelut

Tietoliikennepalvelut DataCenteristä
Tietoliikennepalvelut
Tietomäärien ja tiedostokokojen kasvaessa konesalien tietoliikenneverkot tulevat kuormittumaan entistä enemmän. Jotta markkinoilla on mahdollista pysyä kilpailukykyisenä, on konesaliverkotkin suunniteltava mahdollisimman luotettaviksi ja tehokkaiksi ylläpitää.

Tarjoamme operaattoreista riippumattomat ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet asiakkaidemme käyttöön. DataCenterin internet-yhteydet ovat toteutettu usean operaattorin pääliittymillä.

Tietoliikennepalveluumme sisältyy:

  • palomuuripalvelut
  • kuormanjako eli Load Balancing -palvelut
  • Metro-Ethernet -palvelut
  • MPLS-palvelut
  • SSL-VPN -palvelut

Käytämme tietoliikenneyhteyksissä maailman johtavien valmistajien operaattorikäyttöön suunniteltuja järjestelmiä. Konesalien internetrajapinnoissa hyödynnämme useiden operaattoreiden yhteyksiä korkean toimintavarmuuden aikaansaamiseksi. Myös omien konesaliemme väliset verkkoyhteydet on toteutettu vähintään kahdennetuilla DataCenterille dedikoiduilla kuituyhteyksillä vikasietoisuuden minimoimiseksi. Tietoliikennelaitteiden ja –yhteyksien hallinnasta sekä myös toteutuksien suunnittelusta ja ylläpidosta vastaavat DataCenterin omat tietoliikenneasiantuntijat. Tietoliikenneasiantuntijamme huolehtivat, että laitteistoissa on käyttötarkoitusten edellyttämät sovellusversiot asennettuina ja että laitteistojen huoltosopimukset ovat aina ajantasalla.

Tutustu myös erilaisiin ladattaviin oppaisiimme

 

Lue lisää vastaavista palveluistamme!

Virtuaalisali

Jatkuvuuspalvelut

Asiantuntijapalvelut

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Tommi Nieminen
+358 40 576 2946
Antti Kivalo
+358 50 345 1703
Harri Räty
+358 400 480 864