Yksityinen pilvipalvelu

Yksityinen pilvipalvelu eli privaatti pilvlipalvelu
Yksityinen pilvipalvelu
Yksityisestä pilvipalvelusta käytetään usein myös termejä privaatti- tai asiakasdedikoitu pilvipalvelu. DataCenterin yksityisessä pilvipalvelussa asiakkaille tuotetaan vain heidän käytöönsä yksilöity virtuaaliympäristö. Yksityisen pilvipalvelun sisältö mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan nykytila sekä tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Yksityinen pilvipalvelu on suositeltava silloin, mikäli yrityksen kapasiteetilta edellytetään ehdotonta segmentointia, jossa palveluresurssit eivät saa missään tilanteessa häiriintyä rinnakkaiskuormien vaikutuksesta. Yksityinen pilvipalvelu suunnitellaan myös tiukkojen tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Myös useiden sovelluslisenssien käyttöehdot edellyttävät palveluiden suorittamisen jaetuista palveluympäristöistä erotettuna. Tästä johtuen, mikäli jo tehdyt lisenssi-investoinnit pyritään hyödyntämään, on yksityinen pilvipalvelu ainoa vaihtoehto palveluresurssien tuottamiseksi.

Palvelinalustojen ylläpito sisältyy aina DataCenterin IaaS-palveluun, mutta ylläpidosta voi sovitusti vastata myös yritys itse. Yksityisessä pilvipalvelussa vastaamme verkkomäärityksistä ja kytkennöistä sekä palvelimista ja niiden infrastruktuurikomponenteista sekä levyjärjestelmästä. Asiakkaalla puolestaan on täydet oikeudet virtuaalipalvelimien asentamiseen ja muokkaamiseen, käynnistämiseen ja hallintaan.

Kun yrityksen infrastruktuuri ulkoistetaan pilveen, voidaan yrityksen omat resurssit vapauttaa tuotettavien palveluiden kehittämiseen ja näin ohjata enemmän omaa liiketoimintaa edistäviin tehtäviin. DataCenter vastaa, että yrityksen palvelinratkaisuun käytetty teknologia on aina ajan tasalla.

Tutustu myös muihin pilvipalveluvaihtoehtoihimme!

Lue kuinka toteutimme yksityisen pilvipalvelun Jantonille.

Procountorin palvelut rakennettiin yksityiseen pilvipalveluun, tutustu caseen.

Voit myös ladata pilvipalveluidemme oppaita!

 

Lue lisää vastaavista palveluistamme!

Pilvipalvelut

Asiantuntijapalvelut

Jatkuvuuspalvelut

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Tommi Nieminen
+358 40 576 2946
Antti Kivalo
+358 50 345 1703
Harri Räty
+358 400 480 864