IAM-palvelut, eli identiteetin ja pääsynhallintapalvelut keskittävät työntekijöidesi digitaalisen identiteetin hallinnoinnin ja turvaavat yrityksesi tärkeät tiedot vaivattomasti. Ne ovat valikoima turvallisuuskäytäntöjä, joilla varmistetaan, että niin käyttäjät kuin asiakkaatkin pääsevät heille määriteltyihin resursseihin ajantasaisesti ja turvallisesti.

IAM on tärkeää tietoturvan kannalta

Yrityksen tiedot, erityisesti henkilörekisterit, ovat sen tärkeää pääomaa, jonka turvaaminen on osa yrityksen maineenhallintaa. Ajan tasalla oleva, yhdestä paikasta tehty, keskitetty identiteetinhallinta ei jätä inhimillisiä tietoturva-aukkoja. 

Työntekijän näkökulmasta IAM tuo tehokkuutta

Työntekijän ajanhallinnan kannalta toimiva IAM säästää aikaa kirjautumisen helppoudessa ja parhaimmillaan poistaa kirjautumisiin ja salasanojen palautteluun käytetyn ajan lähes kokonaan. IT-osaston työntekijän aika vapautuu käyttäjätunnusten manuaalisesta luomisesta, poistamisesta ja muuttamisesta tärkeämpiin tehtäviin.

Tarjoamme IAM- palveluita eri käyttöympäristöihin

IDM Okta on käyttöympäristöriippumaton käyttäjien identiteetin ja käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä, joka lupaa toimia käyttäjän suuntaan yhdellä ainoalla kirjautumisella kaikkialle. Okta voidaan ottaa käyttöön tuhansien eniten käytettyjen pilvipalveluiden kanssa valmiilla integraatioilla, ja tarvittaessa rakentaa vielä omiakin.

Azure AD on l
uonnollinen valinta, jos yrityksellä on Microsoftin palvelut käytössä. Se mahdollistaa kaikkien Microsoft-sovellusten hallinnoinnin yhdessä paikassa.

VMware Workspace One on t
urvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Workspace One-elinkaarenhallintapalvelu auttaa säästämään IT:n resursseja ja integroituu saumattomasti Oktan ja Azure AD:n kanssa. 

>Miten valita oikea IAM-ratkaisu? Lataa vertailu tästä! 

Mika
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
DataCenterFinland_MikaSalimäki

Hekin luottavat meihin