Konesalivarmistus on vaivaton, tehokas ja joustava ratkaisu kriittisten tietojenne turvaamiseksi turvalliseen konesaliympäristöön. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä. Varmistukset voidaan halutessasi tallentaa kahteen eri fyysiseen sijaintiin.

Valittavanasi on neljä erilaista konesalivarmistuspalvelua, jotka eroavat toisistaan arkistoinnissa sekä varmistus- ja palautusnopeuksissa:

Deduplikoiva levyvarmistus sisältää oletuksena 30 päivän varmistusten säilyttämisen. Laskutus perustuu aina palautettavissa olevaan tietomäärään.

Varustamme varmistettavat palvelimet client-sovelluksella, joka suorittaa jo varmistettavassa palvelimessa tietojen deduplikointivertailun. Vertailun avulla saadaan siirrettävän datan määrä pienennettyä, mikä mahdollistaa tietojen varmistamisen entistä kapeampien kaistojen ylitse.

Varmistukset voidaan toteuttaa myös kokonaisesta virtuaalipalvelimesta, jolloin palautustilanteessa kokonaisen palvelimen palauttaminen on mahdollista.

Deduplikoiva levyvarmistus laajennettuna pitkäaikaisarkistoinnilla pidentää varmistustenne säilytysajan 12 kuukauteen.

Katastrofivarmistus on kuten Deduplikoiva levynvarmistus, mutta mahdollistaa kokonaisten varmistusten ottamisen halutuin aikavälein. Palautustilanteessa koko järjestelmä palautetaan haluttuun ajankohtaan. Yhden tunnin varmistusintervallilla menetetään mahdollisessa katastrofitilanteessa maksimissaan vain viimeisen tunnin aikana tehdyt muutokset.

Reaaliaikainen tiedon suojaamisessa järjestelmä tallentaa jokaisen levyillä tapahtuvan transaktion erilliseen tietosäilöön. Säilö määritetään tietyn kokoiseksi, mikä rajaa muutostietojen säilytysajan. Palautumistilanteessa voidaan valita säilöstä mikä tahansa ajankohta, johon palvelun piiriin kuuluvat järjestelmät palautetaan. Voidaan puhua Zero Data Loss -määritelmästä: koska varmistus on reaaliaikaista, palautumistilanteen tietohäviötä varmistusintervallien väliltä ei pääse tapahtumaan.

 

”On hieno ja turvallinen tunne, kun palvelinympäristömme on ammattilaisten käsissä korkealuokkaisissa tiloissa. Arvostan sitä, että he ovat aidosti kiinnostuneita IT-ympäristömme jatkuvasta kehittämisestä.”

Sarah von Weissenberg
Talouspäällikkö
,
Helsinki Halli Oy
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Timo
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
DCF_Timo_Villemson

Hekin luottavat meihin