Haluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää infrasta huolehtimisen muille? Pilvipalveluidemme avulla voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön. Me varmistamme, että yrityksesi pilvipalvelut toimivat kuten pitääkin ja ovat teknisesti ajan tasalla.

Pilvipalveluihin panostavat yritykset voittavat eniten

Suomessa jopa 85 % organisaatioista käyttää pilvipalveluja, mutta jopa 56 % edelleen alihyödyntää niitä* (VMWare 6/2017). Samaan aikaan pilvipalveluja hyödyntävät organisaatiot, pilvionnistujat, kuluttavat jopa 21 % vähemmän ja saavuttavat nopeimmin hyötyjä innovoinnissa, kilpailukyvyssä ja prosessien muutosnopeudessa.

Rightscalen vuosittaisen kansainvälisen The state of the cloud -tutkimuksen mukaan vuonna 2019 jo 94 % yrityksistä on kokonaan tai osittain pilvessä. 
Multicloudin merkitys kasvaa, tietoturvan rooli on entistä tärkeämpi kuin myös liiketoiminnan jatkuvuudesta huolehtiminen. Normaaleja tietoturva- ja jatkuvuusprosesseja tulisikin aina soveltaa myös pilvessä. 

Me autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan palvelun. Me teemme asiakkaistamme pilvionnistujia.

Lue lisää blogistamme: Pilven tila 2018 – Nämä 4 trendiä suomalaisyritysten tulee tietää juuri nyt

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Toni
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
DCF_ToniJoronen

Hekin luottavat meihin