Haluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää infrasta huolehtimisen muille? Pilvipalvelumme avulla voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön. Me varmistamme, että yrityksesi pilvipalvelut toimivat kuten pitääkin ja ovat teknisesti ajan tasalla.

Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelumme juuri sinun tarpeesi mukaan. Huomioimme mm. muuttuvat kapasiteetti- ja tietoturvavaatimuksesi. Lisäpalvelumme avulla voit itse seurata pilvipalveluidesi käytettävyyttä milloin tahansa helppokäyttöisestä valvontanäkymästä.

Pilvipalvelumme ovat todellisista asiakastarpeista syntyneitä, pitkän kokemuksen myötä huippuunsa hioutuneita ratkaisuja. Asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kuunteleminen, oma huippuasiantunteva henkilökuntamme sekä moderni teknologia ovat sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelevien ratkaisuidemme rakennuspalikoita.

Datasi on parhaassa mahdollisessa turvassa – siitä pitävät huolen kaksi huippumodernia, pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa korkean käytettävyyden konesaliamme sekä rautaisten asiantuntijoidemme osaaminen ja palvelualttius. Laadusta ja tietoturvasta kertoo myös ISO27001-sertifikaattimme.

Autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan pilvipalvelun:

  • Yksityinen eli privaatti pilvipalvelu
  • Jaettu pilvipalvelu
  • Hybridipilvipalvelu
  • Virtuaalisalipalvelu

”Yhteistyö DataCenter Finlandin kanssa on ollut hedelmällistä. Kun puhutaan it-järjestelmistä meidän kaltaisella tasolla, täytyy toiminnan olla luottamuksellista ja asiantuntijoiden tietotaidon teknisestä toteutuksesta hyvin syvällisellä tasolla."

Sami Johansson
Palvelupäällikkö
,
CERTEGO
sami-johansson

Miksi valitsisit juuri datacenter finlandin kumppaniksesi?

  1. Vaivaton startti – me autamme sinua datan ja palveluiden siirroissa uuteen ympäristöön
  2. Tietosi ovat meillä turvassa, mutta edelleen sinun – myös yhteistyömme päättyessä
  3. Ei bulkkia, vaan juuri sinun tarpeeseesi mitoitetut pilvipalvelut
  4. Saat asiantuntevan ja palveluistasi perillä olevan yhteyshenkilön, jolla on nimi, kasvot ja suomalainen puhelinnumero
  5. Voit valita käyttöösi oman valvontanäkymän, jonka kautta seuraat vaivattomasti palveluidesi tilaa ja käyttöä
  6. ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että mahdollisiin poikkeustilanteisiin kyetään reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Janne
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
janne-niskanen

Hekin luottavat meihin