Office 365 -palvelu tarjoaa toimistokäyttöön tarvittavat perinteiset työkalut helposti käyttöönotettavana palveluna. Me tuotamme hallinta- ja tukipalvelua Microsoft Office 365 palveluperheen ympärille. Asiantuntevasti, hyvällä palveluasenteella, unohtamatta korkean käytettävyyden osaamistamme.

Hankkimalla Microsoft Office 365 –palvelun meiltä pääset hyödyntämään sekä SaaS-palveluiden joustavuutta että tutun, paikallisen toimittajan tukea ja saat näin mahdollisimman suuren hyödyn palvelun käytössä. Me autamme ja suunnittelemme käyttöönoton yhdessä kanssanne. Office 365-ylläpitopalvelun avulla hoidamme myös palvelun päivittäisen operoinnin kuten käyttäjien luonnin ja muokkauksen, salasanojen nollauksen sekä lisenssien hallinnan puolestanne, kun niin sovitaan.   

Office 365 varmistuspalvelulla varmistamme Microsoft Office 365 -palveluun tallennetut tiedot konesaliimme. Palvelulla varmistetaan määritellyiltä käyttäjätileiltä sähköpostit, missä oletus varmistusväli on 24 tuntia ja säilytysaika 30 päivää. Jatkossa on mahdollista myös suojata Onedrive for Business ja Sharepoint Online –palveluihin tallennettua tietoa.

Turvaposti on sähköpostiviestien tietoturvalliseen välittämiseen tarkoitettu palvelu. Turvapostipalvelun välittämät sähköpostiviestit salataan nykyaikaisia menetelmiä käyttäen siten, että lähettäjä ja vastaanottaja voivat olla varmoja, että lähetetyt sähköpostiviestit sisältöineen ja liitetiedostoineen ei pääse ei-haluttujen tahojen tietoon. 

Roskapostin suodatuspalvelu on suunniteltu saapuvien sähköpostiviestin tarkistamiseen viruksien ja mahdollisten roskapostien varalta. Kun aiheettomat sähköpostiviestit suodatetaan jo järjestelmätasolla, voivat käyttäjät keskittyä omien tehtäviensä suorittamiseen paremmin.

Webinaaritallenne: Tietoturvallinen ja -suojattu Office 365. Lataa tallenne tästä!

office 365 Palvelupaketit 

Alta löydät esimerkkeinä yleisimmät Office365 –paketit helposti vertailtavassa muodossa. Meiltä saat myös kaikkia muita Microsoftin Office365 - paketteja - ota yhteyttä niin haemme yhdessä sinulle sopivan lisenssimallin.

Office 365 Business Essentials on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin ja kalenterin sekä muita yrityspalveluita, kuten tiedostojen tallennuksen, verkkoneuvottelu- ja pikaviestintämahdollisuudet. Business Essentials -malli mahdollistaa maksimissaan 300 käyttäjää per organisaatio.

Office 365 Business Premium sisältää Business Essentials -palvelupaketin ominaisuuksien lisäksi myös Microsoft Office -sovelluksien työpöytäversiot. Business Premium -malli mahdollistaa maksimissaan 300 käyttäjää per organisaatio.

Office 365 Enterprise -palvelupaketit ovat suunniteltu erityistarpeita vaativille organisaatioille, kuten organisaatioille, joiden tavoitteena on yhdistää itselle asennetun Exchange-palvelimen ja Office 365:n palveluita. Enterprise-paketit ovat myös pakollisia yli 300 käyttäjän organisaatioille. Ominaisuuksiltaan Enterprise E1 -paketti on lähes vastaava kuin Business Essentials, mutta käyttäjämäärä on rajoittamaton. Enterprise E3 -palvelupaketti sisältää kaikki Enterprise E1:n ominaisuudet ja lisäksi Office-työasemasovellukset sekä tietoturva ja tallennettujen tietojen säilyttämisominaisuuksia.

Ominaisuus O365 Business Essentials O365 Business Premium O365 Enterprise E1 O365  Enterprise E3
Online-palvelut        
Sähköposti ja Kalenteri (Exchange) x x x x
Verkkoneuvottelu ja pikaviestintä (Skype for Business) x x x x
Tiimityöskentely (Teams) x x x x
Tiedostojen tallennus (OneDrive) x x x x
Töiden hallinta (Planner) x x x x
Työkulun automaatio (Flow) x x x x
Intranet-/ryhmäsivustot (SharePoint) x x x x
Yhteistyö (Yammer) x x x x
Webinaari (Skype Meeting Broadcast)     x x
Työpäivän hallinta (StaffHub)     x x
Videopalvelu (Microsoft Stream)     x x
Sähköpostiarkisto       x
Asiakirjojen ja sähköposti käytön hallinta       x
Tietojen suojaus       x
Online-sovellukset        
Microsoft Word x x x x
Microsoft Excel x x x x
Microsoft Powerpoint x x x x
Työasemasovellukset        
Microsoft Outlook   x   x
Microsoft Word   x   x
Microsoft Excel   x   x
Microsoft PowerPoint   x   x
Microsoft OneNote   x   x
Microsoft Access (vain PC)   x   x
Microsoft Publisher (vain PC)   x   x
Laajennukset        
Äänineuvottelut     o o
Vahvennettu kirjautuminen  o o o o
Hybrid Exchange     o o
MAX käyttäjämäärä 300 300 Rajoittamaton Rajoittamaton
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Tommi
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
Kujamäki_Tommi

Hekin luottavat meihin