Kun valitset käyttöösi DataCenter Finlandin jaetun pilvipalvelun, saat sekä pilven skaalautuvuuden, korkean tietoturvan että jaetun ympäristön kustannusedut.

Jaettu pilvipalvelumme tarjoaa kapasiteettia asiakkaidemme erityistarpeisiin. Jaetun pilvemme alustat ovat kokonaan DataCenter Finlandin hallinnassa omissa konesaleissamme Helsingissä ja Espoossa. Samoilla palvelimilla tuotetaan kapasiteettia useille asiakkaille.

Jaetun pilvipalvelun valitessasi et joudu tekemään kompromisseja tietoturvan suhteen. Datasi on tarkasti eroteltu muista palvelimillamme olevista tiedoista, ja jokaiseen asiakasympäristön palvelimeen luodaan uniikit tunnisteet, jotka erottelevat eri järjestelmät toisistaan. Verkkojen yksilöiminen on toteutettu äärimmäisen tietoturvallisia tekniikoita käyttämällä.

Sinun ei tarvitse kantaa huolta järjestelmistä. Huolehdimme palvelimien infrastruktuurin turvallisuudesta, teknologian kehittämisestä sekä tietoturva- ja haavoittuvuuspäivityksistä kanssasi sovitun syklin mukaisesti. Jaetun pilvipalvelun kokonaisuuteemme sisältyy myös käyttöjärjestelmän perusylläpito.

Lue blogi: Pilven tila - mitä suomalaisyritysten täytyy juuri nyt tietää

  miksi valitsisit datacenter finlandin jaetun pilvipalvelun?

  1. Kun ulkoistat yrityksesi infrastruktuurin meille, voit vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin.
  2. Me vastaamme siitä, että  palvelinratkaisunne ja siinä käytetty teknologia ovat aina ajan tasalla.
  3. Me varmistamme palvelimesi toiminnan sovittavina palveluaikoina – halutessasi vaikka 24/7.
  4. ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että kykenemme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiinne.
   Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
   Jari
   ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
   jtaskinen

   Hekin luottavat meihin