Haluatko vaivatonta tallennustilaa ilman mittavia investointeja omiin laitteistoihin, hallintaan ja ylläpitoon? Me mahdollistamme yrityksellesi tarpeidenne mukaiset tallennuspalvelut käyttötarkoituksen sekä vaadittavan suorituskyvyn ja kapasiteettimäärän huomioiden.

Tallennuspalvelumme on suunniteltu erilaisten yritysten monimuotoisiin käyttötarpeisiin. Sopiva tallennuspalvelu valitaan mm. vaadittavan suorituskyvyn ja järjestelmien kriittisyyden mukaan.

Tallennuspalvelumme mahdollistavat korkean käytettävyyden ja palvelin- ja verkkotallennuskäyttöön tarkoitetut skaalautuvat tallennusratkaisut ilman ylläpidosta koituvaa vaivaa tai investointeja omiin levyjärjestelmiin. Tallennuskapasiteettia on aina saatavilla tarpeidenne mukaan.

Tallennuspalvelumme on jaettu neljään eri suorituskykytasoon käytettävän levyjärjestelmän mukaan. Taso vaikuttaa sekä luku- että kirjoitusnopeuksiin. Lisäksi tarjolla on luotettavaa levykapasiteettia suurten levyalueiden ja vähemmän I/O-kriittisten järjestelmien käyttöön.

DataCenterin Espoossa ja Helsingissä sijaitsevat konesalit mahdollistavat myös tallennuspalveluidenne aktiivisen kahdentamisen kahteen maatieteellisesti erotettuun konesaliin.

miksi valitsisit datacenter finlandin tallennuspalvelun?

  1. Liiketoimintakriittiset tietosi ovat tallennettuna vikasietoiseen ja tietoturvalliseen yritystason levyjärjestelmään
  2. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä
  3. Uusimmissa käyttöjärjestelmissämme levytilaa voidaan lisätä ilman palvelinten uudelleenkäynnistämistä.

 

Tutustu Hartwall Arenalle toteutettuun kokonaisuuteen

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Markus
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
Mäkelä_Markus

Hekin luottavat meihin