Virtuaalisalimme on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi väliaikaisten palvelimien tai säännöllisin väliajoin ajettavien palvelimien alustaksi.

Virtuaalisali tarjoaa yrityksellenne itse hallittavan virtuaalisen konesalin helppojen yhteyksien päästä. Virtuaalisalilla voit korvata vaikka koko fyysisen konesaliympäristösi. Hallinnointiin tarvitset ainoastaan verkkoselaimen. Saat pääsyn web-pohjaiseen hallintapaneeliin, jossa voit luoda, määritellä, muokata, ylläpitää ja poistaa virtuaalipalvelimia sekä palvelinkokonaisuuksia.

Lisäksi Virtuaalisali mahdollistaa erittäin laajat automatisointiominaisuudet, kuten valmiit asennuspohjat sekä automaattisen reagoinnin skaalautumistarpeisiin. Automatisoinnissa on mahdollista hyödyntää REST API -pohjaista hallintarajapintaa.

Virtuaalisali on palvelu, jonka hallintaliittymä vie loppukäyttäjän näennäiselle konesalikäytävälle, missä kaikki konesaliympäristön perustoimenpiteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Virtuaalisalin hinnoittelu perustuu palvelinresurssien käyttöön. Valittavana on seitsemän levytyyppiä ja niiden mukaista hintatasoa. Käyttöön perustuva kustannus voidaan tarkentaa jopa tuntikohtaiseksi.

Laskutusraportointi voidaan toteuttaa palvelinkohtaisesti, jolloin voitte halutessanne allokoida kustannukset vaikkapa eri toimipaikkojen tai yksiköiden mukaan.

Miksi valitsisit datacenter finlandin virtuaalisali-palvelun?

  • Joustava ja helppo ratkaisu – hallitset infrastruktuuria itse verkkoselaimen kautta, me huolehdimme taustalla palvelun ylläpidosta ja valvonnasta
  • DataCenter Finlandin vikasietoiset palvelimet ovat turvassa ja heti käytettävissä mahdollisissa poikkeustilanteissa
  • Et maksa turhasta, sillä hinta perustuu prosessori- ja muistikäyttöjen osalta todelliseen käyttöön – levytila on hinnoitteltu allokoidun kapasiteetin mukaan.
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Anssi
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
DataCenterFinland_AnssiKuitunen

Hekin luottavat meihin