Virtuaalisalimme on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka tahdot pitää hanskat omissa käsissäsi, mutta et tahdo käyttää aikaa raudan kanssa vääntämiseen.

Virtuaalisali tarjoaa yrityksellenne itse hallittavan virtuaalisen konesalin helppojen yhteyksien päästä. Virtuaalisalilla voit korvata vaikka koko fyysisen konesaliympäristösi. Hallinnointiin tarvitset ainoastaan verkkoselaimen. Saat pääsyn web-pohjaiseen hallintapaneeliin, jossa voit luoda, määritellä, muokata, ylläpitää ja poistaa virtuaalipalvelimia, palvelinkokonaisuuksia sekä niihin liittyviä verkko- ja palomuuritoimintoja.

Virtuaalisali mahdollistaa erittäin laajat automatisointiominaisuudet, kuten valmiit asennuspohjat sekä automaattisen reagoinnin skaalautumistarpeisiin. Automatisoinnissa on mahdollista hyödyntää REST API -pohjaista hallintarajapintaa.

Virtuaalisali on palvelu, jonka hallintaliittymä vie loppukäyttäjän näennäiselle konesalikäytävälle, missä kaikki konesaliympäristön perustoimenpiteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Virtuaalisalin hinnoittelu perustuu palvelinresurssien käyttöön. Valittavana on neljää levytyyppiä ja niiden mukaista hintatasoa. Käyttöön perustuva kustannus voidaan tarkentaa jopa tuntikohtaiseksi.

Laskutusraportointi voidaan toteuttaa palvelinkohtaisesti, jolloin voitte halutessanne allokoida kustannukset vaikkapa eri toimipaikkojen tai yksiköiden mukaan.

Miksi valitsisit datacenter finlandin virtuaalisali-palvelun?

  • Joustava ja helppo ratkaisu – hallitset infrastruktuuria itse verkkoselaimen kautta, me huolehdimme taustalla palvelun ylläpidosta ja valvonnasta
  • DataCenter Finlandin vikasietoiset palvelimet ovat turvassa ja heti käytettävissä mahdollisissa poikkeustilanteissa
  • Et maksa turhasta, sillä hinta perustuu aidosti käytettyihin resursseihin, niin suoritin- ja muistikäyttöjen, kuin tallennuskapasiteetinkin osalta
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Markus
ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.
Mäkelä_Markus

Hekin luottavat meihin