Tietoa Meistä

Tietoa meistä
Olemme sillanrakentaja IT:n ja liiketoiminnan välissä. Ymmärrämme hyvin, miten nopeasti ja jatkuvasti liiketoiminnan tarpeet muuttuvat. Tiedämme kokemuksesta, miten haastavat kehityshankkeet suunnitellaan ja toteutetaan. Investoimme sekä teknologiaan ja päivitämme osaamistamme, jotta asiakkaidemme ei tarvitse. Me mahdollistamme asiakkaillemme muutosta, kasvua. Samalla turvaamme kaikkein tärkeimmän, eli liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

Millainen kumppani olemme?

  • Suomalainen perheyritys. Juuremme ulottuvat jo 1920-luvulle.
  • Konesalipalveluihin keskittynyt. Olemme investoineet konesaleihimme 5 milj. €, vuositasolla investointitahti noin 1 milj. €. Kalustomme taso on sanalla sanoen erinomainen.
  • Asiakaslähtöinen. Asenne ei ole meille vain tahtotila, vaan arjessa näkyvää ja tuntuvaa toimintaa – myynnistä migraatioon 350 asiakkaallemme, jotka antavat meille suositteluarvosanan 9/10.

Hyvässä talouskunnossa

DataCenter on hyvin hoidettu yritys. Suomen Asiakastieto on myöntänyt meille korkeimman mahdollisen luottoluokituksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä. 

Avainlippu merkkinä suomalaisesta palvelusta

Meillä on oikeus käyttää suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippu-tunnusta. Avainlippu-tunnus voidaan myöntää yritykselle, jonka palvelut ovat kotimaisia ja jonka toimintaperiaatteet perustuvat suomalaisuuden suosimiseen.

ISO 27001 JA ISO 20000 –sertifikaatiT 

DataCenter Finlandille on myönnetty kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit. DataCenter Finlandin riskienhallintaprosessilla suojataan tehokkaasti asiakkaiden tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta sekä parannetaan toimintaa kokonaisvaltaisesti. Puolueettomana sertifiointielimenä toimi Inspecta Sertifiointi Oy. Inspecta Sertifioinnin suorittama tietoturvajärjestelmän auditointi sujui erinomaisin tuloksin, eikä siinä löytynyt edes lieviä poikkeamia.

9.1.2018 meille myönnettiin myös kansainvälinen ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti. Tämäkin sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan ydin- ja tukiprosesseineen. DataCenter Finlandin palveluhallinnan järjestelmää on kehitetty määrätietoisesti ja tiiviissä yhteydessä ISO/IEC 27001 –sertifioituun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmään siten, että näiden voidaan katsoa muodostavan eheän, integroidun ja liiketoimintaa tukevan johtamisjärjestelmäkokonaisuuden.

 

 

avainlippu-verkko
DataCenterille myönnetty Suomen vahvimmat 2018 -sertifikaatti
iso27001_logo
Inspecta ISO / IEC 20000-1 sertifikaatti