Tietoa Meistä

Tietoa meistä
DataCenter on ymmärrettävä ja kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa asiakastaan kasvamaan palveluiden avulla. Olemme IT-tarpeiden tulkki ja toteuttaja asiakkaan toiminnan tukena. Kasvava palvelutalo työllistää 120 IT-alan osaajaa ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 20.7 miljoonaa euroa.

Tiedämme kokemuksesta, miten haastavat kehityshankkeet suunnitellaan ja toteutetaan. Investoimme sekä teknologiaan ja päivitämme osaamistamme, jotta asiakkaidemme ei tarvitse. Me mahdollistamme asiakkaillemme muutosta, kasvua. Samalla turvaamme kaikkein tärkeimmän, eli liiketoiminnan jatkuvuuden.

Aerion Oy ja Netsecure Oy ovat osa DataCenteriä.

 

Millainen kumppani olemme?

  • Olemme kumppani, joka ratkaisee asiakkaan nykyiset haasteet ja tulevaisuuden mahdollisuudet palveluidensa avulla. Tarjoamme täyden IT-palvelujen valikoiman ja omistamme myös kaksi modernia omaa konesalia pääkaupunkiseudulla.
  • Toimintamme perusta on aina asiakaslähtöinen. Kaiken tekemisemme perusta on erinomainen paikallinen palvelu. 
  • Palvelumme kattavat IT:n kokonaistarpeet aina loppukäyttäjäpalveluista pilvipalveluihin sekä tietoturvapalveluista asiantuntijatyöhön. 

    Tarjoamme laajan valikoiman IT-palveluita, joiden avulla kasvatat liiketoimintaasi, jatkuvuudesta ja tietoturvasta tinkimättä: 
    Asiantuntijapalvelut Liiketoiminnan turvaaminen Pilvi- ja kapasiteettipalvelut Käyttäjä- ja toimistopalvelut

     

ISO 27001 JA ISO 20000 –sertifikaatiT 

DataCenter Finlandille on myönnetty kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit. DataCenter Finlandin riskienhallintaprosessilla suojataan tehokkaasti asiakkaiden tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta sekä parannetaan toimintaa kokonaisvaltaisesti. Puolueettomana sertifiointielimenä toimi Inspecta Sertifiointi Oy. Inspecta Sertifioinnin suorittama tietoturvajärjestelmän auditointi sujui erinomaisin tuloksin, eikä siinä löytynyt edes lieviä poikkeamia.

9.1.2018 meille myönnettiin myös kansainvälinen ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti. Tämäkin sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan ydin- ja tukiprosesseineen. DataCenter Finlandin palveluhallinnan järjestelmää on kehitetty määrätietoisesti ja tiiviissä yhteydessä ISO/IEC 27001 –sertifioituun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmään siten, että näiden voidaan katsoa muodostavan eheän, integroidun ja liiketoimintaa tukevan johtamisjärjestelmäkokonaisuuden.

 

 

avainlippu-verkko
DataCenterille myönnetty Suomen vahvimmat 2018 -sertifikaatti
iso27001_logo
Inspecta ISO / IEC 20000-1 sertifikaatti