DataCenterin tarina

DataCenterin tarina
Paras asenne näkyy käytännön työssämme yrittäjähenkisyytenä, asiakaspalveluhalukkuutena, sitkeytenä sekä joustavuutena. Nämä ominaisuudet elävät arjessamme ja tekemisessämme – aivan kuten ovat eläneet jo 1920-luvulta lähtien pääomistajamme Kiikan suvussakin.

DataCenter on Suomen suurin yksityisomistuksessa oleva konesalipalveluita tarjoava yritys. Toimitusjohtajamme on Atte Kekkonen ja hallituksen puheenjohtajana toimii Ilmari Wallo. Yhdistämme maailman johtavat teknologiat ja osaamisen suomalaiseksi palveluksi.

Yrityksemme pitkän historian ansiosta on myös syntynyt meille luonteva arvopohja:

  • Yrittäjyys 
  • Joustavuus 
  • Asiakaslähtöisyys

Kotimaista palvelua

Olemme vakavarainen yritys ja katsomme eteenpäin nousujohteisesti. Strategiaamme on kirjoitettu selkeä kasvutavoite, joka näkyy vahvasti vuoden 2014 aikana tehdyn konesali-investoinnin muodossa. Investoimme 1,5 miljoonaa euroa Helsingissä sijaitsevaan konesaliin.

Asiakkaanamme tiedät kuka vastaa palveluistasi ja palvelua saa selvällä suomen kielellä. Toimintavarmat konesalipalvelumme varmistavat, että voit keskittyä omaan ydintekemiseesi. Sinun ei tarvitse huolehtia it-infran päivittämisestä, valvonnasta tai varmistamisesta. Moni asiakkaamme on jopa sanonut, että voi nukkua yönsä paremmin, kun palvelut ovat luotettavan toimijan hoidossa.

  • DataCenter on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2008, mutta sen juuret johtavat aina vuoteen 1993 (yritysfuusiot)
  • Henkilöstön määrä: 78 
  • Kaksi omaa konesalia, Espoon Kilossa sekä Helsingin Vallilassa. Vallilan uusi, moderni ja korkean teknologian konesali valmistui loppuvuodesta 2014.
  • Konesalitoimintaa valvotaan ja päivystys toimii 24/7/365 

"Uskon, että isoja oivalluksia ei mahdu jokaisen yrityksen historiaan, mutta niitä pienempiä mahtuu jokaiseen päivään."

” Liiketoiminta on sellaisella pohjalla, että sitä voidaan ryhtyä orgaanisesti kasvattamaan. Me olemme täysin valmiita lähtemään rakentamaan sitä mihin uskomme. Meillä on mieletön joukko asiantuntijoita talossa, ja loppupeleissähän kyse ei ole isoista oivalluksista. Uskon, että isoja oivalluksia ei mahdu jokaisen yrityksen historiaan, mutta niitä pienempiä mahtuu jokaiseen päivään." - Petri Kiikka

Seuraa blogiamme