Rekrytointi

Rekrytointi

Etsitkö töitä jatkuvasti kehittyvästä alan yrityksestä?

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen rennossa ympäristössä. Tavoitteemme yrityksenä on kasvaa edelleen ja osana kasvustrategiaa on vain parhaiden osaajien rekrytoiminen eri tehtäviin.

Yrityksemme arvoja ovat henkilöstön motivaatio ja osaamisen jatkuva kehittäminen, onnistumisesta kielii henkilöstömme pitkään talossa viihtyminen. 

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät edut, lounas- ja liikuntasetelit ja kokoonnumme pelaamaan firmasählyä kerran viikossa. Koko henkilöstö on oikeutettu yrityksen tavoitepalkkioon - kun onnistumme yhdessä, siitä palkitaan kaikkia. Tarjoamme myös henkilökohtaisia kannustepalkkioita, kun omiin tavoitteisiin päästään. Lisäksi vietämme rennot kesäjuhlat, pikkujoulut ja muutakin mukavaa aina tilaisuuden tullen.

Haemme jatkuvasti uusia osaavia henkilöitä joukkoomme. Haluatko työskennellä rentojen kollegoiden, uusimman teknologian ja jatkuvan kehityksen parissa? Jos esim. Google Cloud Platform, virtualisointi- ja container teknologiat ja pilvipalvelut teknologioina kiinnostavat ja olet lisäksi energinen ja huumorintajuinen persoona, saatat hyvinkin sopia joukkoomme. Laita meille avoin hakemus osoitteeseen rekry(at)datacenter.fi. Olemme yhteydessä, kun omaan profiiliisi sopiva tehtävä avautuu

Tervetuloa joukkoon!