Avoimet työpaikat

DataCenterin henkilöstö viihtyy työssään
Tästä löydät meillä tällä hetkellä avoimet työpaikat. Laita meille hakemus osoitteeseen rekry(at)datacenter.fi. Viestin otsikoksi paikka, jota olet hakemassa. Jos et löydä juuri osaamistasi vastaavaa tehtävää, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Uusi:

Haemme nyt JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA (System Specialist) mukavaan työporukkaamme Espooseen

Työtehtäviäsi ovat mm.
•    Dell EMC varmistusratkaisujen ylläpito ja kehittäminen
•    Cisco UCS järjestelmien konfigurointi sekä ylläpitotehtävät
•    Työskentely palvelinjärjestelmien (windows & linux) sekä vmware ympäristöjen kanssa.
 
Voit olla jo kokeneempi kettu tai vasta urasi alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden osaaja. Me DataCenteriläiset tahdomme tarjota asiakkaillemme fantastista palvelua, joten sellaista asennoitumista odotamme myös sinulta. Tässä työssä tarvitaan myös tarkkuutta ja vastuuntuntoista työskentelytapaa sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Meillä on matala hierarkia ja työtä tehdään tiimeissä, joten itseohjautuvuutta ja tiimityöskentelytaitoja olisi hyvä olla molempia. DataCenter kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten arvostamme joustavuutta ja muutosmyönteistä elämänasennetta.
 
Tarjoamme sinulle
•    Merkityksellisen työn, jossa onnistuminen mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuuden ja sen kehittämisen.
•    Hyvät kehittymis- sekä kouluttautumismahdollisuudet, tuemme mm. erilaisten sertifikaattien hankintaa.
•    Mukavan työyhteisön, tiimin tuen (ja paljon huonoa huumoria)
•    Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.
 
DataCenter Finland on paikallinen, kehittyvä ja kasvava IT -palvelutalo, joka turvaa asiakkaitensa liiketoiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen luotettavien it-palveluiden avulla. Palvelumme kattavat IT:n kokonaistarjooman lähituesta julkipilveen ja konesaliratkaisuista tietoturvakonsultointiin. Olemme tulkki ja toteuttaja, joka suomentaa asiakkaan liiketoiminnnan tarpeet parhaaksi IT-ratkaisuksi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Service Delivery Manager Ville Mannonen ville.mannonen(at)datacenter.fi, puh. 044 269 9654
 
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry(at)datacenter.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Muita avoimia työpaikkojamme:

Cloud Architect/devops -osaajia

Arkkitehtinä pääset auttamaan asiakkaitamme siirtymään pilviaikakaudelle mahdollisimman helposti ja fiksusti. Olet myös kehitystiimin jäsen, joka vastaa meidän julkipilvien palveluportfoliosta. Google, AWS tai Azure Cloud Architect -sertifikaatit ja käytännön kokemus pilviprojekteista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta sovelluskehityksestä. 

Tärkeintä on kuitenkin tahto kehittyä joka päivä paremmaksi pilviosaajaksi, joka ymmärtää teknologiat ja osaa yhdistää pisteet teknologioiden ja liiketoimintahyötyjen välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Uusitalo, petri.uusitalo(at)datacenter.fi, puh. +358 40 589 0677

Myyntipäällikköä (Sales Manager)

kiihdyttämään kasvuamme ja vastaamaan uusasiakashankinnasta. Työtehtäviisi kuuluu uusmyynti, asiakkaiden itsenäinen kontaktointi, myyntihankkeiden aktiivinen johtaminen, myyntisopimusten tekeminen ja CRM:n ylläpito omien aktiviteettien osalta. Palvelumyyntitausta ja yrittäjähenkisyys katsotaan eduksi, samoin kokemus onnistuneesta ulkoistusmyynnistä.

Tämä paikka sopii sinulle, mikäli:

  • sinulla on aikaisempaa kokemusta haastavista myyntitehtävistä
  • sinulla on kokemusta myyntitehtävistä IT-alalta, erityisesti kokemuksesta ulkoistusliiketoiminnasta on hyötyä
  • osaat sujuvasti keskustella liiketoiminnan ja IT:n kehittämisestä hyödyntäen asiakkaan päätöksentekijöiden ja asiantuntijakollegoiden kanssa
  • omaat kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia ja löydät oikeat ratkaisut, jotka osaat myös esittää ymmärrettävästi
  • sinulla on hyvät esiintymis-, kommunikointi- ja dokumentointitaidot vähintään suomeksi sekä englanniksi
  • haluat olla ylpeä työsi jäljestä ja nähdä sen käytännössä
     

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Harri Räty, harri.raty(at)datacenter.fi, puh. +358 400 480 864