Avoimet työpaikat

DataCenterin henkilöstö viihtyy työssään
Tästä löydät meillä tällä hetkellä avoimet työpaikat. Laita meille hakemus osoitteeseen rekry(at)datacenter.fi. Viestin otsikoksi paikka, jota olet hakemassa. Jos et löydä juuri osaamistasi vastaavaa tehtävää, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimia työpaikkojamme:

Projektijohtaja

DataCenter on voimakkaasti kasvava IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman IT-palveluja. Tällä hetkellä meillä työskentelee 120 IT-alan asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaitamme fantastisella asenteella.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt kokenutta PROJEKTIJOHTAJAA vetämään monipuolisia ja vaativia IT-projekteja. Toivomme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus IT-projekteista ja niiden saattamisesta kunniakkaasti maaliin saakka. Olet työskennellyt IT-hankkeiden parissa useita vuosia ja tunnet alan kuin omat taskusi. Sinulla on osaamista Dynamics- ja SAP-ympäristöistä sekä ERP- ja CRM- hankkeista. Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja sinun kanssasi on mukava tehdä töitä. 

DataCenter tarjoaa sinulle

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten IT-projektien parissa
  • Mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa ja kehittyä myös itse
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilökuntaedut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen)
  • Mukavan työporukamme tuen hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Technopoliksessa.

Kiinnostuitko? Laita viestiä pikaisesti, niin päästään tekemään töitä yhdessä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Anu Puurula, anu.puurula@datacenter.fi

Cloud Architect/devops –osaajia

Arkkitehtinä pääset auttamaan asiakkaitamme siirtymään pilviaikakaudelle mahdollisimman helposti ja fiksusti. Olet myös kehitystiimin jäsen, joka vastaa meidän julkipilvien palveluportfoliosta. Google, AWS tai Azure Cloud Architect -sertifikaatit ja käytännön kokemus pilviprojekteista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta sovelluskehityksestä. 

Tärkeintä on kuitenkin tahto kehittyä joka päivä paremmaksi pilviosaajaksi, joka ymmärtää teknologiat ja osaa yhdistää pisteet teknologioiden ja liiketoimintahyötyjen välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Uusitalo, petri.uusitalo(at)datacenter.fi, puh. +358 40 589 0677